Referanslar

Konya Fabrika Temizliği Kürkar Döküm

Konya fabrika temizliğini tamamladığımız firmalardan bir tanesi de Kürkar Döküm firmasıdır. Kürkar Döküm Sanayi, Konya’da metal işleme ve döküm alanında önde gelen firmalardan bir tanesidir. Fabrika genel temizlik hizmetlerinde Ayze temizlik’i tercih etmiştir. Konya organize sanayi bölgesi firmalarının ilk tercihi olan firmamız, Kürkar fabrikasının da temizliğini tamamlamıştır. Döküm sektörünün yoğun gaz salınımından ötürü aşırı kirlenmeler söz konusu olabilmektedir. Bir çok döküm firmasında edindiğimiz tecrübe ile artık Konya fabrika temizliği bizim çok kolay hale gelmiştir. Çünkü sorunu ve çözümü biliyoruz. En ideal temizlik malzemelerini kullanıyor ve uzman kadromuzla temizlik hizmetini kolayca tamamlıyoruz.

Ayze Temizlik olarak Konya fabrika temizliğinde sayıları yüzleri bulan referanslarımız var. Bu referansların temel sebebi ise Konya temizlik şirketleri arasında kalite olarak ilk sırada olmamız kaynaklanmaktadır. Konya temizlik firmaları içerisinde en köklü firmalardan biri oluşumuz da tercih edilme sebeplerimizdendir. Kirleri yakından tanıyoruz ve bununla birlikte temizliğin nasıl olacağını da çok iyi biliyoruz. Uzman kadromuz, modern teknik ekipmanlarımız ve kullandığımız malzemelerle temizlik işlerinin üstesinden geliyoruz.

Konya fabrika temizliğinin yanında bir çok temizlik hizmetini de sağlıyoruz. Konya ev temizliği hizmetimizle şehrimizde binlerce yuvaya sürekli temizlik hizmeti vermekteyiz. Toplu konutlar ve site yönetimleri ile anlaşmalarımız sonrasında periyodik temizlik hizmetleri sağlamaktayız. Öne çıkan diğer hizmetlerimizden olan işyeri temizliği küçük büyük her firma için önem taşımaktadır. Kürkar Döküm’de olduğu gibi genel fabrika temizliğinin yanında fabrika içindeki ofislerin temizliği de hizmet alanlarımızdandır. Ayze olarak temizliğin her alanında olduğumuzu söyleyebiliriz.

Peki neden Ayze Temizlik çok fazla tercih edilmektedir? Bu sorunun cevabı çok basit olduğunu söyleyebiliriz. Konya’da temizlik denince Ayze’nin gelmesi 15 yıllık bir güvenin sonucudur. Yaptığımız her işi en ince ayrıntısına kadar planlıyor ve iş teslimine kadar kontrollü bir şekilde çalışıyoruz. Ev ya da işyeri temizliği, denetimlerle onaylandıktan sonra hizmetimizi tamamlıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir